SPEL MACHINE AGENT JANE BLONDE: GRATIS SPEL EN REVIEW

Spelbeschrijving en concept

Het Agent Jane Blonde-gokspel heeft 5 rollen en 9 winlijnen die u kunt vullen met Wild- en Scatter-pictogrammen, evenals kansen en gratis spins om in te zetten op de 100004-jackpot van het spel. Agent Jane neemt je graag mee op een missie en als je grote prijzen wilt winnen, ben je niet bang om risico’s te nemen. Het thema van het Agent Jane Blonde gokspel is ongebruikelijk voor een gokspel, en de vijf rollen in het spel zijn tegen een blauwe achtergrond geplaatst in de vorm van een wereldbol.

Tekens en symbolen

De iconen van Agent Blonde zijn gemaakt van karton en verbeelden een verscheidenheid aan uitrustingen en voorwerpen uit het dagelijkse leven van Jane. Explosief rubber, röntgenbrillen, granaat, GPS, bord, Jane Blonde en andere symbolen behoren tot de symbolen die te vinden zijn. De geluidseffecten zijn interessant en voegen drama toe aan de plots, vooral tijdens de speciale fasen van het spel. In haar standaardversie verschijnt Agent Jane op veel verschillende manieren op de rollen, waaronder een wild personage dat alle winsten verdubbelt. De maximale prijs voor het spel is 10.000 munten als je vijf van deze pictogrammen krijgt. Het logopictogram is het Scatter-symbool van het spel en als je er minstens drie krijgt, win je 15 gratis spins.

Kosten

De inzetten voor het Agent Jane Blonde-gokspel variëren van 1 cent tot $ 45. Het doel van dit alles is om te benadrukken dat de locatie is ontworpen voor elke groep spelers op basis van hun beschikbare financiële middelen. Je kunt desgewenst tot 99 rollen in de automatische modus spelen. Wanneer je een winnende combinatie maakt, licht de Danger-knop op de kaartsleuf van Agent Jane Blonde op, waardoor je het bonusspel in gevaar kunt brengen en je winst kunt verdubbelen. Je kunt dan proberen de kleur van de kaart te raden of deze zelfs te verviervoudigen door de volgorde van dezelfde kaart te achterhalen. In plaats van alles te krijgen, riskeer je alles door fouten te maken. Het is in ieder geval een goed onderhouden en onderhoudende plek. Agent Jane Blonde heeft een hoge gameplay vanwege de vele kansen om te winnen, en veel mensen genieten van het spelen van dit online gokspel.

Lees ook BONUS STORTING

0 Comments